8272, postai irányítószám info Magyarországról 1 / 3 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

8272, postai irányítószám info Magyarországról 1 / 3 oldalon

Balatoncsicsó község amely Veszprém megyében található, területileg besorolva a Balatonfüredi járás és a Balatonfüredi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Balaton turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószámai 8272, 8294, vezetékes telefon körzetszáma 87, KSH statisztikai azonosítója 03072.

Óbudavár község amely Veszprém megyében található, területileg besorolva a Balatonfüredi járás és a Balatonfüredi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Balaton turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8272, vezetékes telefon körzetszáma 87, KSH statisztikai azonosítója 23913.

Szentantalfa község amely Veszprém megyében található, területileg besorolva a Balatonfüredi járás és a Balatonfüredi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Balaton turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8272, vezetékes telefon körzetszáma 87, KSH statisztikai azonosítója 03568.

Szentjakabfa község amely Veszprém megyében található, területileg besorolva a Balatonfüredi járás és a Balatonfüredi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Balaton turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8272, vezetékes telefon körzetszáma 87, KSH statisztikai azonosítója 11545.

Tagyon község amely Veszprém megyében található, területileg besorolva a Balatonfüredi járás és a Balatonfüredi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Balaton turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8272, vezetékes telefon körzetszáma 87, KSH statisztikai azonosítója 17039.

Balatoncsicsó község Alsórétdűlő településrésze amely Veszprém megyében található, területileg besorolva a Balatonfüredi járás és a Balatonfüredi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Balaton turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8272, vezetékes telefon körzetszáma 87, KSH statisztikai azonosítója 03072.

Balatoncsicsó község Baádszőlőhegy településrésze amely Veszprém megyében található, területileg besorolva a Balatonfüredi járás és a Balatonfüredi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Balaton turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8272, vezetékes telefon körzetszáma 87, KSH statisztikai azonosítója 03072.

Balatoncsicsó község Fenyves településrésze amely Veszprém megyében található, területileg besorolva a Balatonfüredi járás és a Balatonfüredi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Balaton turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8272, vezetékes telefon körzetszáma 87, KSH statisztikai azonosítója 03072.

Balatoncsicsó község Szentbalázshegy településrésze amely Veszprém megyében található, területileg besorolva a Balatonfüredi járás és a Balatonfüredi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Balaton turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8272, vezetékes telefon körzetszáma 87, KSH statisztikai azonosítója 03072.

Balatoncsicsó község Szentgyörgyhegy településrésze amely Veszprém megyében található, területileg besorolva a Balatonfüredi járás és a Balatonfüredi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Balaton turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8272, vezetékes telefon körzetszáma 87, KSH statisztikai azonosítója 03072.
<<<     (1)            

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!