Rábapordány község, Fenyőtanya településrész Győr-Moson-Sopron megyéből

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

Rábapordány község és Fenyőtanya településrészének összefoglaló bemutatása

Fenyőtanya külterület, amely része Rábapordány község területének, amelynek központjától számítva nagyjából 1 kilométer távolságra található. Jellegét tekintve üdülőhely, üdülőterület, üdülőként vagy hétvégi pihenésre használt tanya, présház, gazdasági vagy egyéb rendeltetésű épület. A területén található lakások száma pedig körülbelül 1 darab. Postai irányítószáma 9146 és a vezetékes telefon körzetszáma 96, KSH statisztikai azonosítója pedig 24721.

Rábapordány község amely Győr-Moson-Sopron megyében található, területileg a Csornai járás és a Csornai kistérség részeként besorolva. Idegenforgalmi aspektusból a Nyugat-Dunántúl turisztikai régióhoz, valamint a Dunántúl turisztikai és idegenforgalmi marketing régióhoz kapcsolódik. Statisztikai szempontból a NUTS 1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz és NUTS 2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz tartozik.

Közös önkormányzati hivatalt fenntartó község önkormányzata, a hivatal székhelye más helységben, Szil településen van, de a településen állandó vagy ideiglenes kirendeltség működik. Földhivatali ügyek intézéséhez a Csornai Járási Hivatal Földhivatali Osztály vehető igénybe.

A község területe hozzávetőleg 2190 hektár, amelynek lakónépessége megközelítőleg 1003 fő, a területén pedig körülbelül 439 darab lakás található.

Postai irányítószáma 9146 és a vezetékes telefon körzetszáma 96, KSH statisztikai azonosítója pedig 24721. GPS koordinátái DMS formátumban 47° 33' 60" északi szélesség és 17° 19' 79" keleti hosszúság, DMM formátumban 47° 34' északi szélesség és 17° 20.316667' keleti hosszúság, valamint DD formátumban 47.566667° északi szélesség és 17.338611° keleti hosszúság.

Rábapordány község kapcsolódó és hasznos hivatkozásai


Rábapordány község térképes nézete


Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!