24721, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

24721, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Rábapordány község amely Győr-Moson-Sopron megyében található, területileg besorolva a Csornai járás és a Csornai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 9146, vezetékes telefon körzetszáma 96, KSH statisztikai azonosítója 24721.

Rábapordány község Fenyőtanya településrésze amely Győr-Moson-Sopron megyében található, területileg besorolva a Csornai járás és a Csornai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 9146, vezetékes telefon körzetszáma 96, KSH statisztikai azonosítója 24721.

Rábapordány község Kültelek településrésze amely Győr-Moson-Sopron megyében található, területileg besorolva a Csornai járás és a Csornai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 9146, vezetékes telefon körzetszáma 96, KSH statisztikai azonosítója 24721.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!