Mezőcsokonya község, Jónásmajor településrész Somogy megyéből

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

Mezőcsokonya község és Jónásmajor településrészének összefoglaló bemutatása

Jónásmajor külterület, amely része Mezőcsokonya község területének, amelynek központjától számítva nagyjából 1 kilométer távolságra található. Jellegét tekintve külterület összeírt lakóegység és népesség nélkül. Postai irányítószáma 7434 és a vezetékes telefon körzetszáma 82, KSH statisztikai azonosítója pedig 30854.

Mezőcsokonya község amely Somogy megyében található, területileg a Kaposvári járás és a Kaposvári kistérség részeként besorolva. Idegenforgalmi aspektusból a Dél-Dunántúl turisztikai régióhoz, valamint a Dunántúl turisztikai és idegenforgalmi marketing régióhoz kapcsolódik. Statisztikai szempontból a NUTS 1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz és NUTS 2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz tartozik.

Közös önkormányzati hivatalt fenntartó község önkormányzata, a hivatal székhelye más helységben, Somogysárd településen van, de a településen állandó vagy ideiglenes kirendeltség működik. Földhivatali ügyek intézéséhez a Kaposvári Járási Hivatal Földhivatali Osztály vehető igénybe.

A község területe hozzávetőleg 3078 hektár, amelynek lakónépessége megközelítőleg 1166 fő, a területén pedig körülbelül 449 darab lakás található.

Postai irányítószáma 7434 és a vezetékes telefon körzetszáma 82, KSH statisztikai azonosítója pedig 30854. GPS koordinátái DMS formátumban 46° 25' 93" északi szélesség és 17° 38' 63" keleti hosszúság, DMM formátumban 46° 26.55' északi szélesség és 17° 39.05' keleti hosszúság, valamint DD formátumban 46.4425° északi szélesség és 17.650833° keleti hosszúság.

Mezőcsokonya község kapcsolódó és hasznos hivatkozásai


Mezőcsokonya község térképes nézete


Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!