Kiskinizs község, Malomtanya településrész Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

Kiskinizs község és Malomtanya településrészének összefoglaló bemutatása

Malomtanya külterület, amely része Kiskinizs község területének, amelynek központjától számítva nagyjából 2 kilométer távolságra található. Jellegét tekintve gazdasági tevékenységhez, vagy egyéb funkcióhoz nem köthető lakóhely. A területén található lakások száma pedig körülbelül 1 darab. Postai irányítószáma 3843 és a vezetékes telefon körzetszáma 46, KSH statisztikai azonosítója pedig 03762.

Kiskinizs község amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg a Szikszói járás és a Szikszói kistérség részeként besorolva. Idegenforgalmi aspektusból az Észak-Magyarország turisztikai régióhoz, valamint az Észak-Magyarország turisztikai és idegenforgalmi marketing régióhoz kapcsolódik. Statisztikai szempontból a NUTS 1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz és NUTS 2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz tartozik.

Közös önkormányzati hivatalt fenntartó község önkormányzata, a hivatal székhelye más helységben, Halmaj településen van, de a településen állandó vagy ideiglenes kirendeltség működik. Földhivatali ügyek intézéséhez az Encsi Járási Hivatal Földhivatali Osztály vehető igénybe.

A község területe hozzávetőleg 717 hektár, amelynek lakónépessége megközelítőleg 323 fő, a területén pedig körülbelül 126 darab lakás található.

Postai irányítószáma 3843 és a vezetékes telefon körzetszáma 46, KSH statisztikai azonosítója pedig 03762. GPS koordinátái DMS formátumban 48° 15' 10" északi szélesség és 21° 02' 24" keleti hosszúság, DMM formátumban 48° 15.166667' északi szélesség és 21° 2.4' keleti hosszúság, valamint DD formátumban 48.252778° északi szélesség és 21.04° keleti hosszúság.

Kiskinizs község kapcsolódó és hasznos hivatkozásai


Kiskinizs község térképes nézete


Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!