Álmosd község, Biharitanya településrész Hajdú-Bihar megyéből

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

Álmosd község és Biharitanya településrészének összefoglaló bemutatása

Biharitanya külterület, amely része Álmosd község területének, amelynek központjától számítva nagyjából 3 kilométer távolságra található. Jellegét tekintve gazdasági tevékenységhez, vagy egyéb funkcióhoz nem köthető lakóhely. Lakónépessége hozzávetőleg 3 fő, a területén található lakások száma pedig körülbelül 1 darab. Postai irányítószáma 4285 és a vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója pedig 27641.

Álmosd község amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg a Nyíradonyi járás és a Derecske-Létavértesi kistérség részeként besorolva. Idegenforgalmi aspektusból az Észak-Alföld turisztikai régióhoz, valamint az Alföld és Tisza-tó turisztikai és idegenforgalmi marketing régióhoz kapcsolódik. Statisztikai szempontból a NUTS 1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz és NUTS 2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz tartozik.

Közös önkormányzati hivatalt fenntartó község, város önkormányzata, amely egyben a hivatal székhelye is. Földhivatali ügyek intézéséhez a Debreceni Járási Hivatal Földhivatali Osztály vehető igénybe.

A község területe hozzávetőleg 3413 hektár, amelynek lakónépessége megközelítőleg 1624 fő, a területén pedig körülbelül 701 darab lakás található.

Postai irányítószáma 4285 és a vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója pedig 27641. GPS koordinátái DMS formátumban 47° 24' 90" északi szélesség és 21° 58' 81" keleti hosszúság, DMM formátumban 47° 25.5' északi szélesség és 21° 59.35' keleti hosszúság, valamint DD formátumban 47.425° északi szélesség és 21.989167° keleti hosszúság.

Álmosd község kapcsolódó és hasznos hivatkozásai


Álmosd község térképes nézete


Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!