24378, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

24378, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Bár község amely Baranya megyében található, területileg besorolva a Mohácsi járás és a Mohácsi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7711, vezetékes telefon körzetszáma 69, KSH statisztikai azonosítója 24378.

Bár község Szőlőhegy településrésze amely Baranya megyében található, területileg besorolva a Mohácsi járás és a Mohácsi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7711, vezetékes telefon körzetszáma 69, KSH statisztikai azonosítója 24378.

Bár község Szőlőhegy alsó oldal településrésze amely Baranya megyében található, területileg besorolva a Mohácsi járás és a Mohácsi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7711, vezetékes telefon körzetszáma 69, KSH statisztikai azonosítója 24378.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!