17561, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

17561, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Nemesvid község amely Somogy megyében található, területileg besorolva a Marcali járás és a Marcali kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8738, vezetékes telefon körzetszáma 85, KSH statisztikai azonosítója 17561.

Nemesvid község Kisvid településrésze amely Somogy megyében található, területileg besorolva a Marcali járás és a Marcali kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8738, vezetékes telefon körzetszáma 85, KSH statisztikai azonosítója 17561.

Nemesvid község Szekeresmalom településrésze amely Somogy megyében található, területileg besorolva a Marcali járás és a Marcali kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8738, vezetékes telefon körzetszáma 85, KSH statisztikai azonosítója 17561.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!