Tiszaug község, Temető sor településrész Bács-Kiskun megyéből

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

Tiszaug község és Temető sor településrészének összefoglaló bemutatása

Temető sor külterület, amely része Tiszaug község területének, amelynek központjától számítva nagyjából 2 kilométer távolságra található. Jellegét tekintve gazdasági tevékenységhez, vagy egyéb funkcióhoz nem köthető lakóhely. Lakónépessége hozzávetőleg 9 fő, a területén található lakások száma pedig körülbelül 2 darab. Postai irányítószáma 6064 és a vezetékes telefon körzetszáma 56, KSH statisztikai azonosítója pedig 14094.

Tiszaug község amely Bács-Kiskun megyében található, területileg a Tiszakécskei járás és a Kecskeméti kistérség részeként besorolva. Idegenforgalmi aspektusból a Dél-Alföld turisztikai régióhoz, valamint az Alföld és Tisza-tó turisztikai és idegenforgalmi marketing régióhoz kapcsolódik. Statisztikai szempontból a NUTS 1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz és NUTS 2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz tartozik.

Közös önkormányzati hivatalt fenntartó község önkormányzata, a hivatal székhelye más helységben, Szentkirály településen van, de a településen állandó vagy ideiglenes kirendeltség működik. Földhivatali ügyek intézéséhez a Kecskeméti Járási Hivatal Ingatlan-nyilvántartási Osztály; Földmérési és Földügyi Osztály vehető igénybe.

A község területe hozzávetőleg 2504 hektár, amelynek lakónépessége megközelítőleg 913 fő, a területén pedig körülbelül 418 darab lakás található.

Postai irányítószáma 6064 és a vezetékes telefon körzetszáma 56, KSH statisztikai azonosítója pedig 14094. GPS koordinátái DMS formátumban 46° 51' 14" északi szélesség és 20° 03' 36" keleti hosszúság, DMM formátumban 46° 51.233333' északi szélesség és 20° 3.6' keleti hosszúság, valamint DD formátumban 46.853889° északi szélesség és 20.06° keleti hosszúság.

Tiszaug község kapcsolódó és hasznos hivatkozásai


Tiszaug község térképes nézete


Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!