Szamosújlak község, Sándortanya településrész Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

Szamosújlak község és Sándortanya településrészének összefoglaló bemutatása

Sándortanya külterület, amely része Szamosújlak község területének, amelynek központjától számítva nagyjából 1 kilométer távolságra található. Jellegét tekintve gazdasági tevékenységhez, vagy egyéb funkcióhoz nem köthető lakóhely. A területén található lakások száma pedig körülbelül 1 darab. Postai irányítószáma 4734 és a vezetékes telefon körzetszáma 44, KSH statisztikai azonosítója pedig 31273.

Szamosújlak község amely Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található, területileg a Fehérgyarmati járás és a Fehérgyarmati kistérség részeként besorolva. Idegenforgalmi aspektusból az Észak-Alföld turisztikai régióhoz, valamint az Alföld és Tisza-tó turisztikai és idegenforgalmi marketing régióhoz kapcsolódik. Statisztikai szempontból a NUTS 1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz és NUTS 2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz tartozik.

Közös önkormányzati hivatalt fenntartó község önkormányzata, a hivatal székhelye más helységben, Cégénydányád településen található. Földhivatali ügyek intézéséhez a Fehérgyarmati Járási Hivatal Földhivatali Osztály vehető igénybe.

A község területe hozzávetőleg 527 hektár, amelynek lakónépessége megközelítőleg 354 fő, a területén pedig körülbelül 195 darab lakás található.

Postai irányítószáma 4734 és a vezetékes telefon körzetszáma 44, KSH statisztikai azonosítója pedig 31273. GPS koordinátái DMS formátumban 47° 55' 04" északi szélesség és 22° 35' 24" keleti hosszúság, DMM formátumban 47° 55.066667' északi szélesség és 22° 35.4' keleti hosszúság, valamint DD formátumban 47.917778° északi szélesség és 22.59° keleti hosszúság.

Szamosújlak község kapcsolódó és hasznos hivatkozásai


Szamosújlak község térképes nézete


Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!