Hernádkak község, Kazinczy utca településrész Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

Hernádkak község és Kazinczy utca településrészének összefoglaló bemutatása

Kazinczy utca külterület, amely része Hernádkak község területének, amelynek központjától számítva nagyjából 4 kilométer távolságra található. Jellegét tekintve gazdasági tevékenységhez, vagy egyéb funkcióhoz nem köthető lakóhely. Lakónépessége hozzávetőleg 4 fő, a területén található lakások száma pedig körülbelül 5 darab. Postai irányítószáma 3563 és a vezetékes telefon körzetszáma 46, KSH statisztikai azonosítója pedig 24165.

Hernádkak község amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg a Miskolci járás és a Miskolci kistérség részeként besorolva. Idegenforgalmi aspektusból az Észak-Magyarország turisztikai régióhoz, valamint az Észak-Magyarország turisztikai és idegenforgalmi marketing régióhoz kapcsolódik. Statisztikai szempontból a NUTS 1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz és NUTS 2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz tartozik.

Közös önkormányzati hivatalt fenntartó község önkormányzata, a hivatal székhelye más helységben, Gesztely településen van, de a településen állandó vagy ideiglenes kirendeltség működik. Földhivatali ügyek intézéséhez a Miskolci Járási Hivatal Földhivatali Osztály vehető igénybe.

A község területe hozzávetőleg 1090 hektár, amelynek lakónépessége megközelítőleg 1631 fő, a területén pedig körülbelül 552 darab lakás található.

Postai irányítószáma 3563 és a vezetékes telefon körzetszáma 46, KSH statisztikai azonosítója pedig 24165. GPS koordinátái DMS formátumban 48° 05' 40" északi szélesség és 20° 57' 75" keleti hosszúság, DMM formátumban 48° 5.666667' északi szélesség és 20° 58.25' keleti hosszúság, valamint DD formátumban 48.094444° északi szélesség és 20.970833° keleti hosszúság.

Hernádkak község kapcsolódó és hasznos hivatkozásai


Hernádkak község térképes nézete


Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!