Felsőberecki község, Üdülőhely településrész Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

Felsőberecki község és Üdülőhely településrészének összefoglaló bemutatása

Üdülőhely külterület, amely része Felsőberecki község területének. Jellegét tekintve üdülőhely, üdülőterület, üdülőként vagy hétvégi pihenésre használt tanya, présház, gazdasági vagy egyéb rendeltetésű épület. Postai irányítószáma 3985 és a vezetékes telefon körzetszáma 47, KSH statisztikai azonosítója pedig 08174.

Felsőberecki község amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg a Sátoraljaújhelyi járás és a Bodrogközi kistérség részeként besorolva. Idegenforgalmi aspektusból az Észak-Magyarország turisztikai régióhoz, valamint az Észak-Magyarország turisztikai és idegenforgalmi marketing régióhoz kapcsolódik. Statisztikai szempontból a NUTS 1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz és NUTS 2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz tartozik.

Közös önkormányzati hivatalt fenntartó község önkormányzata, a hivatal székhelye más helységben, Mikóháza településen van, de a településen állandó vagy ideiglenes kirendeltség működik. Földhivatali ügyek intézéséhez a Sátoraljaújhelyi Járási Hivatal Földhivatali Osztály vehető igénybe.

A község területe hozzávetőleg 353 hektár, amelynek lakónépessége megközelítőleg 254 fő, a területén pedig körülbelül 116 darab lakás található.

Postai irányítószáma 3985 és a vezetékes telefon körzetszáma 47, KSH statisztikai azonosítója pedig 08174. GPS koordinátái DMS formátumban 48° 21' 64" északi szélesség és 21° 41' 66" keleti hosszúság, DMM formátumban 48° 22.066667' északi szélesség és 21° 42.1' keleti hosszúság, valamint DD formátumban 48.367778° északi szélesség és 21.701667° keleti hosszúság.

Felsőberecki község kapcsolódó és hasznos hivatkozásai


Felsőberecki község térképes nézete


Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!