Bosta község, Szénásimalom településrész Baranya megyéből

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

Bosta község és Szénásimalom településrészének összefoglaló bemutatása

Szénásimalom külterület, amely része Bosta község területének, amelynek központjától számítva nagyjából 2 kilométer távolságra található. Jellegét tekintve külterület összeírt lakóegység és népesség nélkül. A területén található lakások száma pedig körülbelül 1 darab. Postai irányítószáma 7811 és a vezetékes telefon körzetszáma 72, KSH statisztikai azonosítója pedig 14368.

Bosta község amely Baranya megyében található, területileg a Pécsi járás és a Pécsi kistérség részeként besorolva. Idegenforgalmi aspektusból a Dél-Dunántúl turisztikai régióhoz, valamint a Dunántúl turisztikai és idegenforgalmi marketing régióhoz kapcsolódik. Statisztikai szempontból a NUTS 1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz és NUTS 2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz tartozik.

Közös önkormányzati hivatalt fenntartó község önkormányzata, a hivatal székhelye más helységben, Szalánta településen van, de a településen állandó vagy ideiglenes kirendeltség működik. Földhivatali ügyek intézéséhez a Pécsi Járási Hivatal Földhivatali Osztály vehető igénybe.

A község területe hozzávetőleg 595 hektár, amelynek lakónépessége megközelítőleg 140 fő, a területén pedig körülbelül 52 darab lakás található.

Postai irányítószáma 7811 és a vezetékes telefon körzetszáma 72, KSH statisztikai azonosítója pedig 14368. GPS koordinátái DMS formátumban 45° 57' 00" északi szélesség és 18° 12' 82" keleti hosszúság, DMM formátumban 45° 57' északi szélesség és 18° 13.366667' keleti hosszúság, valamint DD formátumban 45.95° északi szélesség és 18.222778° keleti hosszúság.

Bosta község kapcsolódó és hasznos hivatkozásai


Bosta község térképes nézete


Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!