Bezi község, Pihenőpuszta településrész Győr-Moson-Sopron megyéből

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

Bezi község és Pihenőpuszta településrészének összefoglaló bemutatása

Pihenőpuszta külterület, amely része Bezi község területének, amelynek központjától számítva nagyjából 1 kilométer távolságra található. Jellegét tekintve gazdasági tevékenységhez, vagy egyéb funkcióhoz nem köthető lakóhely. Lakónépessége hozzávetőleg 16 fő, a területén található lakások száma pedig körülbelül 7 darab. Postai irányítószáma 9162 és a vezetékes telefon körzetszáma 96, KSH statisztikai azonosítója pedig 10560.

Bezi község amely Győr-Moson-Sopron megyében található, területileg a Győri járás és a Csornai kistérség részeként besorolva. Idegenforgalmi aspektusból a Nyugat-Dunántúl turisztikai régióhoz, valamint a Dunántúl turisztikai és idegenforgalmi marketing régióhoz kapcsolódik. Statisztikai szempontból a NUTS 1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz és NUTS 2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz tartozik.

Közös önkormányzati hivatalt fenntartó község önkormányzata, a hivatal székhelye más helységben, Enese településen van, de a településen állandó vagy ideiglenes kirendeltség működik. Földhivatali ügyek intézéséhez a Győri Járási Hivatal Földhivatali Osztály vehető igénybe.

A község területe hozzávetőleg 1121 hektár, amelynek lakónépessége megközelítőleg 523 fő, a területén pedig körülbelül 205 darab lakás található.

Postai irányítószáma 9162 és a vezetékes telefon körzetszáma 96, KSH statisztikai azonosítója pedig 10560. GPS koordinátái DMS formátumban 47° 40' 48" északi szélesség és 17° 23' 51" keleti hosszúság, DMM formátumban 47° 40.8' északi szélesség és 17° 23.85' keleti hosszúság, valamint DD formátumban 47.68° északi szélesség és 17.3975° keleti hosszúság.

Bezi község kapcsolódó és hasznos hivatkozásai


Bezi község térképes nézete


Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!