Bátmonostor község, Csatornapart településrész Bács-Kiskun megyéből

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

Bátmonostor község és Csatornapart településrészének összefoglaló bemutatása

Csatornapart külterület, amely része Bátmonostor község területének, amelynek központjától számítva nagyjából 3 kilométer távolságra található. Jellegét tekintve üdülőhely, üdülőterület, üdülőként vagy hétvégi pihenésre használt tanya, présház, gazdasági vagy egyéb rendeltetésű épület. Lakónépessége hozzávetőleg 2 fő, a területén található lakások száma pedig körülbelül 1 darab. Postai irányítószáma 6528 és a vezetékes telefon körzetszáma 79, KSH statisztikai azonosítója pedig 03656.

Bátmonostor község amely Bács-Kiskun megyében található, területileg a Bajai járás és a Bajai kistérség részeként besorolva. Idegenforgalmi aspektusból a Dél-Alföld turisztikai régióhoz, valamint az Alföld és Tisza-tó turisztikai és idegenforgalmi marketing régióhoz kapcsolódik. Statisztikai szempontból a NUTS 1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz és NUTS 2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz tartozik.

Közös önkormányzati hivatalt fenntartó község önkormányzata, a hivatal székhelye más helységben, Vaskút településen van, de a településen állandó vagy ideiglenes kirendeltség működik. Földhivatali ügyek intézéséhez a Bajai Járási Hivatal Földhivatali Osztály vehető igénybe.

A község területe hozzávetőleg 3795 hektár, amelynek lakónépessége megközelítőleg 1502 fő, a területén pedig körülbelül 698 darab lakás található.

Postai irányítószáma 6528 és a vezetékes telefon körzetszáma 79, KSH statisztikai azonosítója pedig 03656. GPS koordinátái DMS formátumban 46° 06' 27" északi szélesség és 18° 55' 61" keleti hosszúság, DMM formátumban 46° 6.45' északi szélesség és 18° 56.016667' keleti hosszúság, valamint DD formátumban 46.1075° északi szélesség és 18.933611° keleti hosszúság.

Bátmonostor község kapcsolódó és hasznos hivatkozásai


Bátmonostor község térképes nézete


Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!