Alsómocsolád község, Alsómocsoládi utca településrész Baranya megyéből

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

Alsómocsolád község és Alsómocsoládi utca településrészének összefoglaló bemutatása

Alsómocsoládi utca külterület, amely része Alsómocsolád község területének, amelynek központjától számítva nagyjából 3 kilométer távolságra található. Jellegét tekintve külterület összeírt lakóegység és népesség nélkül. Postai irányítószáma 7345 és a vezetékes telefon körzetszáma 72, KSH statisztikai azonosítója pedig 17385.

Alsómocsolád község amely Baranya megyében található, területileg a Hegyháti járás és a Sásdi kistérség részeként besorolva. Idegenforgalmi aspektusból a Dél-Dunántúl turisztikai régióhoz, valamint a Dunántúl turisztikai és idegenforgalmi marketing régióhoz kapcsolódik. Statisztikai szempontból a NUTS 1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz és NUTS 2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz tartozik.

Közös önkormányzati hivatalt fenntartó község önkormányzata, a hivatal székhelye más helységben, Mágocs településen van, de a településen állandó vagy ideiglenes kirendeltség működik. Földhivatali ügyek intézéséhez a Komlói Járási Hivatal Földhivatali Osztály vehető igénybe.

A község területe hozzávetőleg 1300 hektár, amelynek lakónépessége megközelítőleg 284 fő, a területén pedig körülbelül 140 darab lakás található.

Postai irányítószáma 7345 és a vezetékes telefon körzetszáma 72, KSH statisztikai azonosítója pedig 17385. GPS koordinátái DMS formátumban 46° 18' 84" északi szélesség és 18° 15' 00" keleti hosszúság, DMM formátumban 46° 19.4' északi szélesség és 18° 15' keleti hosszúság, valamint DD formátumban 46.323333° északi szélesség és 18.25° keleti hosszúság.

Alsómocsolád község kapcsolódó és hasznos hivatkozásai


Alsómocsolád község térképes nézete


Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!