Ziliz község, település Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

Ziliz község összefoglaló bemutatása

Ziliz község amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg besorolva az Edelényi járás és az Edelényi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai régióhoz és az Észak-Magyarország turisztikai és idegenforgalmi marketing régióhoz kapcsolódik. Statisztikailag a NUTS 1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz és a NUTS 2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz tartozik.

Közös önkormányzati hivatalt fenntartó község önkormányzata, a hivatal székhelye más helységben, Boldva településen található. Földhivatali ügyintézéshez az Edelényi Járási Hivatal Földhivatali Osztály vehető igénybe.

A község területe megközelítőleg 926 hektár, lakónépessége hozzávetőleg 360 fő, a területén található lakások száma pedig körülbelül 134 darab.

Postai irányítószáma 3794 és a vezetékes telefon körzetszáma 46, KSH statisztikai azonosítója pedig 19275. GPS koordinátái DMS formátumban 48° 15' 00" északi szélesség és 20° 47' 54" keleti hosszúság, DMM formátumban 48° 15' északi szélesség és 20° 47.9' keleti hosszúság, valamint DD formátumban 48.25° északi szélesség és 20.798333° keleti hosszúság.

Ziliz község kapcsolódó és hasznos hivatkozásai


Ziliz község térképes nézete


Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!