Vámosoroszi község, település Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

Vámosoroszi község összefoglaló bemutatása

Vámosoroszi község amely Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található, területileg besorolva a Fehérgyarmati járás és a Fehérgyarmati kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai régióhoz és az Alföld és Tisza-tó turisztikai és idegenforgalmi marketing régióhoz kapcsolódik. Statisztikailag a NUTS 1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz és a NUTS 2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz tartozik.

Közös önkormányzati hivatalt fenntartó község önkormányzata, a hivatal székhelye más helységben, Csaholc településen van, de a településen állandó vagy ideiglenes kirendeltség működik. Földhivatali ügyintézéshez a Fehérgyarmati Járási Hivatal Földhivatali Osztály vehető igénybe.

A község területe megközelítőleg 1316 hektár, lakónépessége hozzávetőleg 517 fő, a területén található lakások száma pedig körülbelül 183 darab.

Postai irányítószáma 4966 és a vezetékes telefon körzetszáma 44, KSH statisztikai azonosítója pedig 08934. GPS koordinátái DMS formátumban 47° 59' 60" északi szélesség és 22° 40' 97" keleti hosszúság, DMM formátumban 47° 60' északi szélesség és 22° 41.616667' keleti hosszúság, valamint DD formátumban 48° északi szélesség és 22.693611° keleti hosszúság.

Vámosoroszi község kapcsolódó és hasznos hivatkozásai


Vámosoroszi község térképes nézete


Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!