Tormásliget község, település Vas megyéből

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

Tormásliget község összefoglaló bemutatása

Tormásliget község amely Vas megyében található, területileg besorolva a Kőszegi járás és a Csepregi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai régióhoz és a Dunántúl turisztikai és idegenforgalmi marketing régióhoz kapcsolódik. Statisztikailag a NUTS 1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz és a NUTS 2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz tartozik.

Közös önkormányzati hivatalt fenntartó község önkormányzata, a hivatal székhelye más helységben, Csepreg településen található. Földhivatali ügyintézéshez a Szombathelyi Járási Hivatal Földmérési és Földügyi Osztály vehető igénybe.

A község területe megközelítőleg 753 hektár, lakónépessége hozzávetőleg 292 fő, a területén található lakások száma pedig körülbelül 133 darab.

Postai irányítószáma 9736 és a vezetékes telefon körzetszáma 94, KSH statisztikai azonosítója pedig 34087. GPS koordinátái DMS formátumban 47° 25' 93" északi szélesség és 16° 46' 18" keleti hosszúság, DMM formátumban 47° 26.55' északi szélesség és 16° 46.3' keleti hosszúság, valamint DD formátumban 47.4425° északi szélesség és 16.771667° keleti hosszúság.

Tormásliget területéhez kapcsolódó településrész

Meggyespuszta külterület, amely a község központjától számítva nagyjából 1 kilométer távolságra található. Jellegét tekintve mezőgazdasági jellegű (készenléti, szolgálati) lakótelep, illetve lakóhely, mezőgazdasági jellegű tanyák. Postai irányítószáma 9736, KSH statisztikai azonosítója pedig 34087. Népessége mintegy 36 fő, és a területén található lakások száma pedig körülbelül 18 darab.

Tormásliget község kapcsolódó és hasznos hivatkozásai


Tormásliget község térképes nézete


Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!