Szilvásszentmárton község, település Somogy megyéből

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

Szilvásszentmárton község összefoglaló bemutatása

Szilvásszentmárton község amely Somogy megyében található, területileg besorolva a Kaposvári járás és a Kadarkúti kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai régióhoz és a Dunántúl turisztikai és idegenforgalmi marketing régióhoz kapcsolódik. Statisztikailag a NUTS 1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz és a NUTS 2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz tartozik.

Közös önkormányzati hivatalt fenntartó község önkormányzata, a hivatal székhelye más helységben, Simonfa településen található. Földhivatali ügyintézéshez a Kaposvári Járási Hivatal Földhivatali Osztály vehető igénybe.

A község területe megközelítőleg 708 hektár, lakónépessége hozzávetőleg 210 fő, a területén található lakások száma pedig körülbelül 67 darab.

Postai irányítószáma 7477 és a vezetékes telefon körzetszáma 82, KSH statisztikai azonosítója pedig 32461. GPS koordinátái DMS formátumban 46° 16' 12" északi szélesség és 17° 43' 42" keleti hosszúság, DMM formátumban 46° 16.2' északi szélesség és 17° 43.7' keleti hosszúság, valamint DD formátumban 46.27° északi szélesség és 17.728333° keleti hosszúság.

Szilvásszentmárton község kapcsolódó és hasznos hivatkozásai


Szilvásszentmárton község térképes nézete


Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!