Pamlény község, település Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

Pamlény község összefoglaló bemutatása

Pamlény község amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg besorolva a Szikszói járás és az Encsi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai régióhoz és az Észak-Magyarország turisztikai és idegenforgalmi marketing régióhoz kapcsolódik. Statisztikailag a NUTS 1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz és a NUTS 2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz tartozik.

Közös önkormányzati hivatalt fenntartó község önkormányzata, a hivatal székhelye más helységben, Selyeb településen található. Földhivatali ügyintézéshez az Encsi Járási Hivatal Földhivatali Osztály vehető igénybe.

A község területe megközelítőleg 1240 hektár, lakónépessége hozzávetőleg 38 fő, a területén található lakások száma pedig körülbelül 40 darab.

Postai irányítószáma 3821 és a vezetékes telefon körzetszáma 46, KSH statisztikai azonosítója pedig 12371. GPS koordinátái DMS formátumban 48° 29' 63" északi szélesség és 20° 55' 84" keleti hosszúság, DMM formátumban 48° 30.05' északi szélesség és 20° 56.4' keleti hosszúság, valamint DD formátumban 48.500833° északi szélesség és 20.94° keleti hosszúság.

Pamlény község kapcsolódó és hasznos hivatkozásai


Pamlény község térképes nézete


Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!