Nagykölked község, település Vas megyéből

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

Nagykölked község összefoglaló bemutatása

Nagykölked község amely Vas megyében található, területileg besorolva a Körmendi járás és a Körmendi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai régióhoz és a Dunántúl turisztikai és idegenforgalmi marketing régióhoz kapcsolódik. Statisztikailag a NUTS 1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz és a NUTS 2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz tartozik.

Közös önkormányzati hivatalt fenntartó község önkormányzata, a hivatal székhelye más helységben, Vasalja településen van, de a településen állandó vagy ideiglenes kirendeltség működik. Földhivatali ügyintézéshez a Körmendi Járási Hivatal Földhivatali Osztály vehető igénybe.

A község területe megközelítőleg 978 hektár, lakónépessége hozzávetőleg 148 fő, a területén található lakások száma pedig körülbelül 69 darab.

Postai irányítószáma 9784 és a vezetékes telefon körzetszáma 94, KSH statisztikai azonosítója pedig 32920. GPS koordinátái DMS formátumban 47° 04' 09" északi szélesség és 16° 33' 27" keleti hosszúság, DMM formátumban 47° 4.15' északi szélesség és 16° 33.45' keleti hosszúság, valamint DD formátumban 47.069167° északi szélesség és 16.5575° keleti hosszúság.

Nagykölked község kapcsolódó és hasznos hivatkozásai


Nagykölked község térképes nézete


Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!