Magyarnádalja község, település Vas megyéből

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

Magyarnádalja község összefoglaló bemutatása

Magyarnádalja község amely Vas megyében található, területileg besorolva a Körmendi járás és a Körmendi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai régióhoz és a Dunántúl turisztikai és idegenforgalmi marketing régióhoz kapcsolódik. Statisztikailag a NUTS 1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz és a NUTS 2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz tartozik.

Közös önkormányzati hivatalt fenntartó község önkormányzata, a hivatal székhelye más helységben, Vasalja településen található. Földhivatali ügyintézéshez a Körmendi Járási Hivatal Földhivatali Osztály vehető igénybe.

A község területe megközelítőleg 385 hektár, lakónépessége hozzávetőleg 193 fő, a területén található lakások száma pedig körülbelül 87 darab.

Postai irányítószáma 9909 és a vezetékes telefon körzetszáma 94, KSH statisztikai azonosítója pedig 27289. GPS koordinátái DMS formátumban 47° 00' 90" északi szélesség és 16° 32' 00" keleti hosszúság, DMM formátumban 47° 1.5' északi szélesség és 16° 32' keleti hosszúság, valamint DD formátumban 47.025° északi szélesség és 16.533333° keleti hosszúság.

Magyarnádalja község kapcsolódó és hasznos hivatkozásai


Magyarnádalja község térképes nézete


Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!