Maglóca község, település Győr-Moson-Sopron megyéből

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

Maglóca község összefoglaló bemutatása

Maglóca község amely Győr-Moson-Sopron megyében található, területileg besorolva a Csornai járás és a Csornai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai régióhoz és a Dunántúl turisztikai és idegenforgalmi marketing régióhoz kapcsolódik. Statisztikailag a NUTS 1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz és a NUTS 2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz tartozik.

Közös önkormányzati hivatalt fenntartó község önkormányzata, a hivatal székhelye más helységben, Bősárkány településen van, de a településen állandó vagy ideiglenes kirendeltség működik. Földhivatali ügyintézéshez a Csornai Járási Hivatal Földhivatali Osztály vehető igénybe.

A község területe megközelítőleg 577 hektár, lakónépessége hozzávetőleg 96 fő, a területén található lakások száma pedig körülbelül 53 darab.

Postai irányítószáma 9169 és a vezetékes telefon körzetszáma 96, KSH statisztikai azonosítója pedig 26444. GPS koordinátái DMS formátumban 47° 39' 75" északi szélesség és 17° 16' 60" keleti hosszúság, DMM formátumban 47° 40.25' északi szélesség és 17° 17' keleti hosszúság, valamint DD formátumban 47.670833° északi szélesség és 17.283333° keleti hosszúság.

Maglóca község kapcsolódó és hasznos hivatkozásai


Maglóca község térképes nézete


Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!