Kisszőlős község, település Veszprém megyéből

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

Kisszőlős község összefoglaló bemutatása

Kisszőlős község amely Veszprém megyében található, területileg besorolva a Devecseri járás és a Devecseri kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai régióhoz és a Dunántúl turisztikai és idegenforgalmi marketing régióhoz kapcsolódik. Statisztikailag a NUTS 1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz és a NUTS 2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz tartozik.

Közös önkormányzati hivatalt fenntartó község önkormányzata, a hivatal székhelye más helységben, Somlóvásárhely településen található. Földhivatali ügyintézéshez az Ajkai Járási Hivatal Földhivatali Osztály vehető igénybe.

A község területe megközelítőleg 649 hektár, lakónépessége hozzávetőleg 143 fő, a területén található lakások száma pedig körülbelül 65 darab.

Postai irányítószáma 8483 és a vezetékes telefon körzetszáma 88, KSH statisztikai azonosítója pedig 23001. GPS koordinátái DMS formátumban 47° 11' 90" északi szélesség és 17° 19' 84" keleti hosszúság, DMM formátumban 47° 12.5' északi szélesség és 17° 20.4' keleti hosszúság, valamint DD formátumban 47.208333° északi szélesség és 17.34° keleti hosszúság.

Kisszőlős község kapcsolódó és hasznos hivatkozásai


Kisszőlős község térképes nézete


Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!