Kisjakabfalva község, település Baranya megyéből

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

Kisjakabfalva község összefoglaló bemutatása

Kisjakabfalva község amely Baranya megyében található, területileg besorolva a Siklósi járás és a Siklósi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai régióhoz és a Dunántúl turisztikai és idegenforgalmi marketing régióhoz kapcsolódik. Statisztikailag a NUTS 1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz és a NUTS 2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz tartozik.

Közös önkormányzati hivatalt fenntartó község önkormányzata, a hivatal székhelye más helységben, Villány településen található. Földhivatali ügyintézéshez a Siklósi Járási Hivatal Földhivatali Osztály vehető igénybe.

A község területe megközelítőleg 662 hektár, lakónépessége hozzávetőleg 108 fő, a területén található lakások száma pedig körülbelül 75 darab.

Postai irányítószáma 7773 és a vezetékes telefon körzetszáma 72, KSH statisztikai azonosítója pedig 12849. GPS koordinátái DMS formátumban 45° 53' 75" északi szélesség és 18° 26' 24" keleti hosszúság, DMM formátumban 45° 54.25' északi szélesség és 18° 26.4' keleti hosszúság, valamint DD formátumban 45.904167° északi szélesség és 18.44° keleti hosszúság.

Kisjakabfalva község kapcsolódó és hasznos hivatkozásai


Kisjakabfalva község térképes nézete


Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!