Kishódos község, település Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

Kishódos község összefoglaló bemutatása

Kishódos község amely Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található, területileg besorolva a Fehérgyarmati járás és a Fehérgyarmati kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai régióhoz és az Alföld és Tisza-tó turisztikai és idegenforgalmi marketing régióhoz kapcsolódik. Statisztikailag a NUTS 1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz és a NUTS 2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz tartozik.

Közös önkormányzati hivatalt fenntartó község önkormányzata, a hivatal székhelye más helységben, Méhtelek településen található. Földhivatali ügyintézéshez a Fehérgyarmati Járási Hivatal Földhivatali Osztály vehető igénybe.

A község területe megközelítőleg 892 hektár, lakónépessége hozzávetőleg 72 fő, a területén található lakások száma pedig körülbelül 33 darab.

Postai irányítószáma 4977 és a vezetékes telefon körzetszáma 44, KSH statisztikai azonosítója pedig 08509. GPS koordinátái DMS formátumban 47° 58' 27" északi szélesség és 22° 50' 15" keleti hosszúság, DMM formátumban 47° 58.45' északi szélesség és 22° 50.25' keleti hosszúság, valamint DD formátumban 47.974167° északi szélesség és 22.8375° keleti hosszúság.

Kishódos község kapcsolódó és hasznos hivatkozásai


Kishódos község térképes nézete


Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!