Kemenesmagasi község, település Vas megyéből

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

Kemenesmagasi község összefoglaló bemutatása

Kemenesmagasi község amely Vas megyében található, területileg besorolva a Celldömölki járás és a Celldömölki kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai régióhoz és a Dunántúl turisztikai és idegenforgalmi marketing régióhoz kapcsolódik. Statisztikailag a NUTS 1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz és a NUTS 2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz tartozik.

Közös önkormányzati hivatalt fenntartó község önkormányzata, a hivatal székhelye más helységben, Kenyeri településen van, de a településen állandó vagy ideiglenes kirendeltség működik. Földhivatali ügyintézéshez a Celldömölki Járási Hivatal Földhivatali Osztály vehető igénybe.

A község területe megközelítőleg 3319 hektár, lakónépessége hozzávetőleg 806 fő, a területén található lakások száma pedig körülbelül 440 darab.

Postai irányítószáma 9522 és a vezetékes telefon körzetszáma 95, KSH statisztikai azonosítója pedig 12247. GPS koordinátái DMS formátumban 47° 19' 96" északi szélesség és 17° 12' 54" keleti hosszúság, DMM formátumban 47° 20.6' északi szélesség és 17° 12.9' keleti hosszúság, valamint DD formátumban 47.343333° északi szélesség és 17.215° keleti hosszúság.

Kemenesmagasi területéhez kapcsolódó településrész

Kemenespuszta külterület, amely a község központjától számítva nagyjából 4 kilométer távolságra található. Jellegét tekintve mezőgazdasági jellegű (készenléti, szolgálati) lakótelep, illetve lakóhely, mezőgazdasági jellegű tanyák. Postai irányítószáma 9522, KSH statisztikai azonosítója pedig 12247.

Kemenesmagasi község kapcsolódó és hasznos hivatkozásai


Kemenesmagasi község térképes nézete


Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!