Hosszúvölgy község, település Zala megyéből

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

Hosszúvölgy község összefoglaló bemutatása

Hosszúvölgy község amely Zala megyében található, területileg besorolva a Nagykanizsai járás és a Nagykanizsai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai régióhoz és a Dunántúl turisztikai és idegenforgalmi marketing régióhoz kapcsolódik. Statisztikailag a NUTS 1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz és a NUTS 2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz tartozik.

Közös önkormányzati hivatalt fenntartó község önkormányzata, a hivatal székhelye más helységben, Hahót településen található. Földhivatali ügyintézéshez a Nagykanizsai Járási Hivatal Földhivatali Osztály vehető igénybe.

A község területe megközelítőleg 360 hektár, lakónépessége hozzávetőleg 154 fő, a területén található lakások száma pedig körülbelül 76 darab.

Postai irányítószáma 8777 és a vezetékes telefon körzetszáma 93, KSH statisztikai azonosítója pedig 11208. GPS koordinátái DMS formátumban 46° 30' 90" északi szélesség és 16° 55' 93" keleti hosszúság, DMM formátumban 46° 31.5' északi szélesség és 16° 56.55' keleti hosszúság, valamint DD formátumban 46.525° északi szélesség és 16.9425° keleti hosszúság.

Hosszúvölgy község kapcsolódó és hasznos hivatkozásai


Hosszúvölgy község térképes nézete


Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!