Hobol község, település Baranya megyéből

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

Hobol község összefoglaló bemutatása

Hobol község amely Baranya megyében található, területileg besorolva a Szigetvári járás és a Szigetvári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai régióhoz és a Dunántúl turisztikai és idegenforgalmi marketing régióhoz kapcsolódik. Statisztikailag a NUTS 1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz és a NUTS 2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz tartozik.

Közös önkormányzati hivatalt fenntartó község önkormányzata, a hivatal székhelye más helységben, Dencsháza településen van, de a településen állandó vagy ideiglenes kirendeltség működik. Földhivatali ügyintézéshez a Szigetvári Járási Hivatal Földhivatali Osztály vehető igénybe.

A község területe megközelítőleg 1827 hektár, lakónépessége hozzávetőleg 964 fő, a területén található lakások száma pedig körülbelül 346 darab.

Postai irányítószáma 7971 és a vezetékes telefon körzetszáma 73, KSH statisztikai azonosítója pedig 33932. GPS koordinátái DMS formátumban 46° 01' 30" északi szélesség és 17° 46' 60" keleti hosszúság, DMM formátumban 46° 1.5' északi szélesség és 17° 47' keleti hosszúság, valamint DD formátumban 46.025° északi szélesség és 17.783333° keleti hosszúság.

Hobol község kapcsolódó és hasznos hivatkozásai


Hobol község térképes nézete


Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!