Gyalóka község, település Győr-Moson-Sopron megyéből

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

Gyalóka község összefoglaló bemutatása

Gyalóka község amely Győr-Moson-Sopron megyében található, területileg besorolva a Soproni járás és a Sopron-Fertődi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai régióhoz és a Dunántúl turisztikai és idegenforgalmi marketing régióhoz kapcsolódik. Statisztikailag a NUTS 1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz és a NUTS 2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz tartozik.

Közös önkormányzati hivatalt fenntartó község önkormányzata, a hivatal székhelye más helységben, Sopronhorpács településen található. Földhivatali ügyintézéshez a Soproni Járási Hivatal Földhivatali Osztály vehető igénybe.

A község területe megközelítőleg 393 hektár, lakónépessége hozzávetőleg 61 fő, a területén található lakások száma pedig körülbelül 50 darab.

Postai irányítószáma 9474 és a vezetékes telefon körzetszáma 99, KSH statisztikai azonosítója pedig 17969. GPS koordinátái DMS formátumban 47° 26' 60" északi szélesség és 16° 41' 90" keleti hosszúság, DMM formátumban 47° 27' északi szélesség és 16° 42.5' keleti hosszúság, valamint DD formátumban 47.45° északi szélesség és 16.708333° keleti hosszúság.

Gyalóka területéhez kapcsolódó településrész

Csitemalom külterület, amely a község központjától számítva nagyjából 1 kilométer távolságra található. Jellegét tekintve külterület összeírt lakóegység és népesség nélkül. Postai irányítószáma 9474, KSH statisztikai azonosítója pedig 17969.

Gyalóka község kapcsolódó és hasznos hivatkozásai


Gyalóka község térképes nézete


Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!