Füzérradvány község, település Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

Füzérradvány község összefoglaló bemutatása

Füzérradvány község amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg besorolva a Sátoraljaújhelyi járás és a Sátoraljaújhelyi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai régióhoz és az Észak-Magyarország turisztikai és idegenforgalmi marketing régióhoz kapcsolódik. Statisztikailag a NUTS 1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz és a NUTS 2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz tartozik.

Közös önkormányzati hivatalt fenntartó község önkormányzata, a hivatal székhelye más helységben, Kishuta településen van, de a településen állandó vagy ideiglenes kirendeltség működik. Földhivatali ügyintézéshez a Sátoraljaújhelyi Járási Hivatal Földhivatali Osztály vehető igénybe.

A község területe megközelítőleg 981 hektár, lakónépessége hozzávetőleg 293 fő, a területén található lakások száma pedig körülbelül 207 darab.

Postai irányítószáma 3993 és a vezetékes telefon körzetszáma 47, KSH statisztikai azonosítója pedig 10366. GPS koordinátái DMS formátumban 48° 28' 87" északi szélesség és 21° 31' 81" keleti hosszúság, DMM formátumban 48° 29.45' északi szélesség és 21° 32.35' keleti hosszúság, valamint DD formátumban 48.490833° északi szélesség és 21.539167° keleti hosszúság.

Füzérradvány területéhez kapcsolódó településrészek

Fenyvesalja külterület, amely a község központjától számítva nagyjából 2 kilométer távolságra található. Jellegét tekintve szálloda, turistaszálló, menedékház, üdülő, tanyai vendégfogadó, panzió stb.. Postai irányítószáma 3993, KSH statisztikai azonosítója pedig 10366.

Vilyipuszta egyéb belterület, amely a község központjától számítva nagyjából 2 kilométer távolságra található. Postai irányítószáma 3993, KSH statisztikai azonosítója pedig 10366. Népessége mintegy 31 fő, és a területén található lakások száma pedig körülbelül 27 darab.

Füzérradvány község kapcsolódó és hasznos hivatkozásai


Füzérradvány község térképes nézete


Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!