Fazekasboda község, település Baranya megyéből

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

Fazekasboda község összefoglaló bemutatása

Fazekasboda község amely Baranya megyében található, területileg besorolva a Pécsváradi járás és a Pécsváradi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai régióhoz és a Dunántúl turisztikai és idegenforgalmi marketing régióhoz kapcsolódik. Statisztikailag a NUTS 1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz és a NUTS 2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz tartozik.

Közös önkormányzati hivatalt fenntartó község önkormányzata, a hivatal székhelye más helységben, Erzsébet településen van, de a településen állandó vagy ideiglenes kirendeltség működik. Földhivatali ügyintézéshez a Komlói Járási Hivatal Földhivatali Osztály vehető igénybe.

A község területe megközelítőleg 702 hektár, lakónépessége hozzávetőleg 192 fő, a területén található lakások száma pedig körülbelül 96 darab.

Postai irányítószáma 7732 és a vezetékes telefon körzetszáma 69, KSH statisztikai azonosítója pedig 17835. GPS koordinátái DMS formátumban 46° 07' 39" északi szélesség és 18° 29' 27" keleti hosszúság, DMM formátumban 46° 7.65' északi szélesség és 18° 29.45' keleti hosszúság, valamint DD formátumban 46.1275° északi szélesség és 18.490833° keleti hosszúság.

Fazekasboda község kapcsolódó és hasznos hivatkozásai


Fazekasboda község térképes nézete


Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!