Csehi község, település Vas megyéből

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

Csehi község összefoglaló bemutatása

Csehi község amely Vas megyében található, területileg besorolva a Vasvári járás és a Vasvári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai régióhoz és a Dunántúl turisztikai és idegenforgalmi marketing régióhoz kapcsolódik. Statisztikailag a NUTS 1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz és a NUTS 2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz tartozik.

Közös önkormányzati hivatalt fenntartó község önkormányzata, a hivatal székhelye más helységben, Kám településen található. Földhivatali ügyintézéshez a Vasvári Járási Hivatal Földhivatali Osztály vehető igénybe.

A község területe megközelítőleg 934 hektár, lakónépessége hozzávetőleg 224 fő, a területén található lakások száma pedig körülbelül 145 darab.

Postai irányítószáma 9833 és a vezetékes telefon körzetszáma 94, KSH statisztikai azonosítója pedig 19488. GPS koordinátái DMS formátumban 47° 02' 18" északi szélesség és 16° 56' 78" keleti hosszúság, DMM formátumban 47° 2.3' északi szélesség és 16° 57.3' keleti hosszúság, valamint DD formátumban 47.038333° északi szélesség és 16.955° keleti hosszúság.

Csehi területéhez kapcsolódó településrész

Nagy István-tanya külterület, amely a község központjától számítva nagyjából 1 kilométer távolságra található. Jellegét tekintve gazdasági tevékenységhez, vagy egyéb funkcióhoz nem köthető lakóhely. Postai irányítószáma 9833, KSH statisztikai azonosítója pedig 19488.

Csehi község kapcsolódó és hasznos hivatkozásai


Csehi község térképes nézete


Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!