Csáfordjánosfa község, település Győr-Moson-Sopron megyéből

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

Csáfordjánosfa község összefoglaló bemutatása

Csáfordjánosfa község amely Győr-Moson-Sopron megyében található, területileg besorolva a Soproni járás és a Sopron-Fertődi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai régióhoz és a Dunántúl turisztikai és idegenforgalmi marketing régióhoz kapcsolódik. Statisztikailag a NUTS 1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz és a NUTS 2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz tartozik.

Közös önkormányzati hivatalt fenntartó község önkormányzata, a hivatal székhelye más helységben, Iván településen található. Földhivatali ügyintézéshez a Soproni Járási Hivatal Földhivatali Osztály vehető igénybe.

A község területe megközelítőleg 528 hektár, lakónépessége hozzávetőleg 209 fő, a területén található lakások száma pedig körülbelül 102 darab.

Postai irányítószáma 9375 és a vezetékes telefon körzetszáma 99, KSH statisztikai azonosítója pedig 10047. GPS koordinátái DMS formátumban 47° 24' 93" északi szélesség és 16° 57' 06" keleti hosszúság, DMM formátumban 47° 25.55' északi szélesség és 16° 57.1' keleti hosszúság, valamint DD formátumban 47.425833° északi szélesség és 16.951667° keleti hosszúság.

Csáfordjánosfa területéhez kapcsolódó településrész

Jánosfaimalom külterület, amely a község központjától számítva nagyjából 1 kilométer távolságra található. Jellegét tekintve kulturális, oktatási vagy sportlétesítmény. Postai irányítószáma 9375, KSH statisztikai azonosítója pedig 10047. Népessége mintegy 1 fő, és a területén található lakások száma pedig körülbelül 1 darab.

Csáfordjánosfa község kapcsolódó és hasznos hivatkozásai


Csáfordjánosfa község térképes nézete


Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!