Bácsbokod nagyközség, település Bács-Kiskun megyéből

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

Bácsbokod nagyközség összefoglaló bemutatása

Bácsbokod nagyközség amely Bács-Kiskun megyében található, területileg besorolva a Bácsalmási járás és a Bajai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai régióhoz és az Alföld és Tisza-tó turisztikai és idegenforgalmi marketing régióhoz kapcsolódik. Statisztikailag a NUTS 1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz és a NUTS 2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz tartozik.

Önálló polgármesteri hivatalt fenntartó önkormányzat. Földhivatali ügyintézéshez a Bácsalmási Járási Hivatal Földhivatali Osztály vehető igénybe.

A nagyközség területe megközelítőleg 6393 hektár, lakónépessége hozzávetőleg 2499 fő, a területén található lakások száma pedig körülbelül 1219 darab.

Postai irányítószáma 6453 és a vezetékes telefon körzetszáma 79, KSH statisztikai azonosítója pedig 10180. GPS koordinátái DMS formátumban 46° 07' 57" északi szélesség és 19° 09' 42" keleti hosszúság, DMM formátumban 46° 7.95' északi szélesség és 19° 9.7' keleti hosszúság, valamint DD formátumban 46.1325° északi szélesség és 19.161667° keleti hosszúság.

Bácsbokod területéhez kapcsolódó településrész

Tanya külterület, amely a nagyközség központjától számítva nagyjából 3 kilométer távolságra található. Jellegét tekintve mezőgazdasági jellegű (készenléti, szolgálati) lakótelep, illetve lakóhely, mezőgazdasági jellegű tanyák. Postai irányítószáma 6453, KSH statisztikai azonosítója pedig 10180. Népessége mintegy 4 fő, és a területén található lakások száma pedig körülbelül 3 darab.

Bácsbokod nagyközség kapcsolódó és hasznos hivatkozásai


Bácsbokod nagyközség térképes nézete


Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!