48, telefon körzetszám info Magyarországról 1 / 9 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

48, telefon körzetszám info Magyarországról 1 / 9 oldalon

Abod kzsg amely Borsod-Abaj-Zempln megyében található, területileg besorolva az Edelnyi járás és az Edelnyi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az szak-Magyarorszg turisztikai és az szak-Magyarorszg marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alfld s szak staisztikai nagyrgihoz, míg a NUTS2 alapján pedig az szak-Magyarorszg statisztikai rgihoz köthető. Postai irányítószámai 3753, 3752, vezetékes telefon körzetszáma 48, KSH statisztikai azonosítója 10357.

Aggtelek kzsg amely Borsod-Abaj-Zempln megyében található, területileg besorolva a Putnoki járás és az Edelnyi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az szak-Magyarorszg turisztikai és az szak-Magyarorszg marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alfld s szak staisztikai nagyrgihoz, míg a NUTS2 alapján pedig az szak-Magyarorszg statisztikai rgihoz köthető. Postai irányítószáma 3759, vezetékes telefon körzetszáma 48, KSH statisztikai azonosítója 09362.

Alacska kzsg amely Borsod-Abaj-Zempln megyében található, területileg besorolva a Kazincbarcikai járás és a Miskolci kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az szak-Magyarorszg turisztikai és az szak-Magyarorszg marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alfld s szak staisztikai nagyrgihoz, míg a NUTS2 alapján pedig az szak-Magyarorszg statisztikai rgihoz köthető. Postai irányítószáma 3779, vezetékes telefon körzetszáma 48, KSH statisztikai azonosítója 33093.

Alsszuha kzsg amely Borsod-Abaj-Zempln megyében található, területileg besorolva a Putnoki járás és a Kazincbarcikai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az szak-Magyarorszg turisztikai és az szak-Magyarorszg marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alfld s szak staisztikai nagyrgihoz, míg a NUTS2 alapján pedig az szak-Magyarorszg statisztikai rgihoz köthető. Postai irányítószáma 3726, vezetékes telefon körzetszáma 48, KSH statisztikai azonosítója 28839.

Alstelekes kzsg amely Borsod-Abaj-Zempln megyében található, területileg besorolva a Kazincbarcikai járás és a Kazincbarcikai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az szak-Magyarorszg turisztikai és az szak-Magyarorszg marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alfld s szak staisztikai nagyrgihoz, míg a NUTS2 alapján pedig az szak-Magyarorszg statisztikai rgihoz köthető. Postai irányítószáma 3735, vezetékes telefon körzetszáma 48, KSH statisztikai azonosítója 08217.

Arl nagykzsg amely Borsod-Abaj-Zempln megyében található, területileg besorolva az zdi járás és az zdi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az szak-Magyarorszg turisztikai és az szak-Magyarorszg marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alfld s szak staisztikai nagyrgihoz, míg a NUTS2 alapján pedig az szak-Magyarorszg statisztikai rgihoz köthető. Postai irányítószáma 3663, vezetékes telefon körzetszáma 48, KSH statisztikai azonosítója 14331.

Balajt kzsg amely Borsod-Abaj-Zempln megyében található, területileg besorolva az Edelnyi járás és az Edelnyi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az szak-Magyarorszg turisztikai és az szak-Magyarorszg marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alfld s szak staisztikai nagyrgihoz, míg a NUTS2 alapján pedig az szak-Magyarorszg statisztikai rgihoz köthető. Postai irányítószáma 3780, vezetékes telefon körzetszáma 48, KSH statisztikai azonosítója 22521.

Bnhorvti kzsg amely Borsod-Abaj-Zempln megyében található, területileg besorolva a Kazincbarcikai járás és a Kazincbarcikai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az szak-Magyarorszg turisztikai és az szak-Magyarorszg marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alfld s szak staisztikai nagyrgihoz, míg a NUTS2 alapján pedig az szak-Magyarorszg statisztikai rgihoz köthető. Postai irányítószámai 3642, 5742, vezetékes telefon körzetszáma 48, KSH statisztikai azonosítója 25159.

Bnrve kzsg amely Borsod-Abaj-Zempln megyében található, területileg besorolva a Putnoki járás és az zdi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az szak-Magyarorszg turisztikai és az szak-Magyarorszg marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alfld s szak staisztikai nagyrgihoz, míg a NUTS2 alapján pedig az szak-Magyarorszg statisztikai rgihoz köthető. Postai irányítószáma 3654, vezetékes telefon körzetszáma 48, KSH statisztikai azonosítója 21953.

Becskehza kzsg amely Borsod-Abaj-Zempln megyében található, területileg besorolva az Edelnyi járás és az Edelnyi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az szak-Magyarorszg turisztikai és az szak-Magyarorszg marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alfld s szak staisztikai nagyrgihoz, míg a NUTS2 alapján pedig az szak-Magyarorszg statisztikai rgihoz köthető. Postai irányítószáma 3768, vezetékes telefon körzetszáma 48, KSH statisztikai azonosítója 27049.
<<<     (1)                    

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!