35, telefon körzetszám info Magyarországról 1 / 9 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

35, telefon körzetszám info Magyarországról 1 / 9 oldalon

Alspetny kzsg amely Ngrd megyében található, területileg besorolva a Rtsgi járás és a Rtsgi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Kzp-Dunavidk turisztikai és az szak-Magyarorszg marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alfld s szak staisztikai nagyrgihoz, míg a NUTS2 alapján pedig az szak-Magyarorszg statisztikai rgihoz köthető. Postai irányítószáma 2617, vezetékes telefon körzetszáma 35, KSH statisztikai azonosítója 16425.

Balassagyarmat vros amely Ngrd megyében található, területileg besorolva a Balassagyarmati járás és a Balassagyarmati kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az szak-Magyarorszg turisztikai és az szak-Magyarorszg marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alfld s szak staisztikai nagyrgihoz, míg a NUTS2 alapján pedig az szak-Magyarorszg statisztikai rgihoz köthető. Postai irányítószáma 2660, vezetékes telefon körzetszáma 35, KSH statisztikai azonosítója 13657.

Bnk kzsg amely Ngrd megyében található, területileg besorolva a Rtsgi járás és a Rtsgi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Kzp-Dunavidk turisztikai és az szak-Magyarorszg marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alfld s szak staisztikai nagyrgihoz, míg a NUTS2 alapján pedig az szak-Magyarorszg statisztikai rgihoz köthető. Postai irányítószáma 2653, vezetékes telefon körzetszáma 35, KSH statisztikai azonosítója 24341.

Becske kzsg amely Ngrd megyében található, területileg besorolva a Balassagyarmati járás és a Balassagyarmati kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az szak-Magyarorszg turisztikai és az szak-Magyarorszg marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alfld s szak staisztikai nagyrgihoz, míg a NUTS2 alapján pedig az szak-Magyarorszg statisztikai rgihoz köthető. Postai irányítószáma 2693, vezetékes telefon körzetszáma 35, KSH statisztikai azonosítója 12016.

Bercel kzsg amely Ngrd megyében található, területileg besorolva a Balassagyarmati járás és a Balassagyarmati kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az szak-Magyarorszg turisztikai és az szak-Magyarorszg marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alfld s szak staisztikai nagyrgihoz, míg a NUTS2 alapján pedig az szak-Magyarorszg statisztikai rgihoz köthető. Postai irányítószáma 2687, vezetékes telefon körzetszáma 35, KSH statisztikai azonosítója 02389.

Berkenye kzsg amely Ngrd megyében található, területileg besorolva a Rtsgi járás és a Rtsgi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Kzp-Dunavidk turisztikai és az szak-Magyarorszg marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alfld s szak staisztikai nagyrgihoz, míg a NUTS2 alapján pedig az szak-Magyarorszg statisztikai rgihoz köthető. Postai irányítószáma 2641, vezetékes telefon körzetszáma 35, KSH statisztikai azonosítója 09034.

Borsosberny kzsg amely Ngrd megyében található, területileg besorolva a Rtsgi járás és a Rtsgi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Kzp-Dunavidk turisztikai és az szak-Magyarorszg marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alfld s szak staisztikai nagyrgihoz, míg a NUTS2 alapján pedig az szak-Magyarorszg statisztikai rgihoz köthető. Postai irányítószáma 2644, vezetékes telefon körzetszáma 35, KSH statisztikai azonosítója 09894.

Cserhthalp kzsg amely Ngrd megyében található, területileg besorolva a Balassagyarmati járás és a Balassagyarmati kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az szak-Magyarorszg turisztikai és az szak-Magyarorszg marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alfld s szak staisztikai nagyrgihoz, míg a NUTS2 alapján pedig az szak-Magyarorszg statisztikai rgihoz köthető. Postai irányítószáma 2694, vezetékes telefon körzetszáma 35, KSH statisztikai azonosítója 21935.

Cserhtsurny kzsg amely Ngrd megyében található, területileg besorolva a Balassagyarmati járás és a Balassagyarmati kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az szak-Magyarorszg turisztikai és az szak-Magyarorszg marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alfld s szak staisztikai nagyrgihoz, míg a NUTS2 alapján pedig az szak-Magyarorszg statisztikai rgihoz köthető. Postai irányítószáma 2676, vezetékes telefon körzetszáma 35, KSH statisztikai azonosítója 22594.

Csesztve kzsg amely Ngrd megyében található, területileg besorolva a Balassagyarmati járás és a Balassagyarmati kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az szak-Magyarorszg turisztikai és az szak-Magyarorszg marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alfld s szak staisztikai nagyrgihoz, míg a NUTS2 alapján pedig az szak-Magyarorszg statisztikai rgihoz köthető. Postai irányítószáma 2678, vezetékes telefon körzetszáma 35, KSH statisztikai azonosítója 20145.
<<<     (1)                    

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!