1, telefon körzetszám info Magyarországról 1 / 8 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

1, telefon körzetszám info Magyarországról 1 / 8 oldalon

Budapest főváros amely Pest megyében található, területileg besorolva a Budapest járás és a Budapest kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószámai 1000 - 1999, vezetékes telefon körzetszáma 1, KSH statisztikai azonosítója 13578.

Budapest főváros I. kerület Várkerület településrésze amely Budapest megyében található, területileg besorolva a Budapest 01. ker. járás és a Budapest kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószámai 1011, 1012, 1013, 1014, 1015, 1016, 1017, 1018, 1019, vezetékes telefon körzetszáma 1, KSH statisztikai azonosítója 09566.

Budapest főváros II. kerület településrésze amely Budapest megyében található, területileg besorolva a Budapest 02. ker. járás és a Budapest kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószámai 1021, 1022, 1023, 1024, 1025, 1026, 1027, 1028, 1029, vezetékes telefon körzetszáma 1, KSH statisztikai azonosítója 03179.

Budapest főváros Budaliget településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Budapest járás és a Budapest kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 1029, vezetékes telefon körzetszáma 1, KSH statisztikai azonosítója 03179.

Budapest főváros Csúcshegy településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Budapest járás és a Budapest kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 0, vezetékes telefon körzetszáma 1, KSH statisztikai azonosítója 18069.

Budapest főváros Ezüsthegy településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Budapest járás és a Budapest kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 0, vezetékes telefon körzetszáma 1, KSH statisztikai azonosítója 18069.

Budapest főváros Hármashatárhegy településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Budapest járás és a Budapest kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 0, vezetékes telefon körzetszáma 1, KSH statisztikai azonosítója 18069.

Budapest főváros Hárshegy településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Budapest járás és a Budapest kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 1021, vezetékes telefon körzetszáma 1, KSH statisztikai azonosítója 03179.

Budapest főváros Hűvösvölgy településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Budapest járás és a Budapest kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 1021, vezetékes telefon körzetszáma 1, KSH statisztikai azonosítója 03179.

Budapest főváros Máriahegy, Tökhegy településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Budapest járás és a Budapest kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 0, vezetékes telefon körzetszáma 1, KSH statisztikai azonosítója 03179.
<<<     (1)                    

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!