7200, postai irányítószám info Magyarországról 4 / 4 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

7200, postai irányítószám info Magyarországról 4 / 4 oldalon

Kaposszekcső község Homokpuszta településrésze amely Tolna megyében található, területileg besorolva a Dombóvári járás és a Dombóvári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7200, vezetékes telefon körzetszáma 74, KSH statisztikai azonosítója 18962.

Kaposszekcső község Izraelita temető településrésze amely Tolna megyében található, területileg besorolva a Dombóvári járás és a Dombóvári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7200, vezetékes telefon körzetszáma 74, KSH statisztikai azonosítója 18962.

Kaposszekcső község Kültelek településrésze amely Tolna megyében található, területileg besorolva a Dombóvári járás és a Dombóvári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7200, vezetékes telefon körzetszáma 74, KSH statisztikai azonosítója 18962.

Kaposszekcső község Liget-lakótelep településrésze amely Tolna megyében található, területileg besorolva a Dombóvári járás és a Dombóvári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7200, vezetékes telefon körzetszáma 74, KSH statisztikai azonosítója 18962.

Kaposszekcső község Major településrésze amely Tolna megyében található, területileg besorolva a Dombóvári járás és a Dombóvári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7200, vezetékes telefon körzetszáma 74, KSH statisztikai azonosítója 18962.

Nak község Nosztány településrésze amely Tolna megyében található, területileg besorolva a Dombóvári járás és a Dombóvári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7200, vezetékes telefon körzetszáma 74, KSH statisztikai azonosítója 02796.
                (4)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!