34254, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

34254, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Pétfürdő nagyközség amely Veszprém megyében található, területileg besorolva a Várpalotai járás és a Várpalotai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8105, vezetékes telefon körzetszáma 88, KSH statisztikai azonosítója 34254.

Pétfürdő nagyközség Alsópét településrésze amely Veszprém megyében található, területileg besorolva a Várpalotai járás és a Várpalotai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8105, vezetékes telefon körzetszáma 88, KSH statisztikai azonosítója 34254.

Pétfürdő nagyközség Olajtároló településrésze amely Veszprém megyében található, területileg besorolva a Várpalotai járás és a Várpalotai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8105, vezetékes telefon körzetszáma 88, KSH statisztikai azonosítója 34254.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!