34227, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

34227, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Annavölgy község amely Komárom-Esztergom megyében található, területileg besorolva az Esztergomi járás és a Dorogi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2529, vezetékes telefon körzetszáma 33, KSH statisztikai azonosítója 34227.

Annavölgy község Kaolintelep településrésze amely Komárom-Esztergom megyében található, területileg besorolva az Esztergomi járás és a Dorogi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2529, vezetékes telefon körzetszáma 33, KSH statisztikai azonosítója 34227.

Annavölgy község Szennyvíztelep településrésze amely Komárom-Esztergom megyében található, területileg besorolva az Esztergomi járás és a Dorogi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2529, vezetékes telefon körzetszáma 33, KSH statisztikai azonosítója 34227.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!