34157, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

34157, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Kistarcsa város amely Pest megyében található, területileg besorolva a Gödöllői járás és a Gödöllői kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2143, vezetékes telefon körzetszáma 28, KSH statisztikai azonosítója 34157.

Kistarcsa város Teréziamajor településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Gödöllői járás és a Gödöllői kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2143, vezetékes telefon körzetszáma 28, KSH statisztikai azonosítója 34157.

Kistarcsa város Villért településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Gödöllői járás és a Gödöllői kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2143, vezetékes telefon körzetszáma 28, KSH statisztikai azonosítója 34157.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!