33987, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

33987, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Muraszemenye község amely Zala megyében található, területileg besorolva a Letenyei járás és a Letenyei kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8872, vezetékes telefon körzetszáma 93, KSH statisztikai azonosítója 33987.

Muraszemenye község Aligvármajor településrésze amely Zala megyében található, területileg besorolva a Letenyei járás és a Letenyei kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8872, vezetékes telefon körzetszáma 93, KSH statisztikai azonosítója 33987.

Muraszemenye község Csernecimajor településrésze amely Zala megyében található, területileg besorolva a Letenyei járás és a Letenyei kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8872, vezetékes telefon körzetszáma 93, KSH statisztikai azonosítója 33987.

Muraszemenye község Határőrség településrésze amely Zala megyében található, területileg besorolva a Letenyei járás és a Letenyei kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8872, vezetékes telefon körzetszáma 93, KSH statisztikai azonosítója 33987.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!