33923, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 2 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

33923, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 2 oldalon

Mánfa község amely Baranya megyében található, területileg besorolva a Komlói járás és a Komlói kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószámai 7304, 7300, 7694, 7600, vezetékes telefon körzetszáma 72, KSH statisztikai azonosítója 33923.

Mánfa község Bánusztanya településrésze amely Baranya megyében található, területileg besorolva a Komlói járás és a Komlói kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7304, vezetékes telefon körzetszáma 72, KSH statisztikai azonosítója 33923.

Mánfa község Ciframalom településrésze amely Baranya megyében található, területileg besorolva a Komlói járás és a Komlói kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7304, vezetékes telefon körzetszáma 72, KSH statisztikai azonosítója 33923.

Mánfa község Kossuthakna alsó településrésze amely Baranya megyében található, területileg besorolva a Komlói járás és a Komlói kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7300, vezetékes telefon körzetszáma 72, KSH statisztikai azonosítója 33923.

Mánfa község Koszonyatető településrésze amely Baranya megyében található, területileg besorolva a Komlói járás és a Komlói kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7694, vezetékes telefon körzetszáma 72, KSH statisztikai azonosítója 33923.

Mánfa község Malomhegy településrésze amely Baranya megyében található, területileg besorolva a Komlói járás és a Komlói kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7304, vezetékes telefon körzetszáma 72, KSH statisztikai azonosítója 33923.

Mánfa község Mánfai vízmű településrésze amely Baranya megyében található, területileg besorolva a Komlói járás és a Komlói kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7304, vezetékes telefon körzetszáma 72, KSH statisztikai azonosítója 33923.

Mánfa község Nagyszőlők településrésze amely Baranya megyében található, területileg besorolva a Komlói járás és a Komlói kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7304, vezetékes telefon körzetszáma 72, KSH statisztikai azonosítója 33923.

Mánfa község Peterdűlő településrésze amely Baranya megyében található, területileg besorolva a Komlói járás és a Komlói kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7304, vezetékes telefon körzetszáma 72, KSH statisztikai azonosítója 33923.

Mánfa község Szőlőhegy településrésze amely Baranya megyében található, területileg besorolva a Komlói járás és a Komlói kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7304, vezetékes telefon körzetszáma 72, KSH statisztikai azonosítója 33923.
<<<     (1)        

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!