33710, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

33710, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Rábaszentmihály község amely Győr-Moson-Sopron megyében található, területileg besorolva a Téti járás és a Téti kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószámai 9135, 9136, vezetékes telefon körzetszáma 96, KSH statisztikai azonosítója 33710.

Rábaszentmihály község Gátőrház I. településrésze amely Győr-Moson-Sopron megyében található, területileg besorolva a Téti járás és a Téti kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 9136, vezetékes telefon körzetszáma 96, KSH statisztikai azonosítója 33710.

Rábaszentmihály község Gátőrház II. településrésze amely Győr-Moson-Sopron megyében található, területileg besorolva a Téti járás és a Téti kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 9136, vezetékes telefon körzetszáma 96, KSH statisztikai azonosítója 33710.

Rábaszentmihály község Országútba településrésze amely Győr-Moson-Sopron megyében található, területileg besorolva a Téti járás és a Téti kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 9136, vezetékes telefon körzetszáma 96, KSH statisztikai azonosítója 33710.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!