33534, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 3 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

33534, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 3 oldalon

Bátonyterenye város amely Nógrád megyében található, területileg besorolva a Bátonyterenyei járás és a Bátonyterenyei kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószámai 3070, 3078, 3071, vezetékes telefon körzetszáma 32, KSH statisztikai azonosítója 33534.

Bátonyterenye város Alsó-Katalin telep településrésze amely Nógrád megyében található, területileg besorolva a Bátonyterenyei járás és a Bátonyterenyei kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3070, vezetékes telefon körzetszáma 32, KSH statisztikai azonosítója 33534.

Bátonyterenye város Alsóbükkvölgy településrésze amely Nógrád megyében található, területileg besorolva a Bátonyterenyei járás és a Bátonyterenyei kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3078, vezetékes telefon körzetszáma 32, KSH statisztikai azonosítója 33534.

Bátonyterenye város Alsólengyend településrésze amely Nógrád megyében található, területileg besorolva a Bátonyterenyei járás és a Bátonyterenyei kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3070, vezetékes telefon körzetszáma 32, KSH statisztikai azonosítója 33534.

Bátonyterenye város Bolyókpuszta településrésze amely Nógrád megyében található, területileg besorolva a Bátonyterenyei járás és a Bátonyterenyei kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3070, vezetékes telefon körzetszáma 32, KSH statisztikai azonosítója 33534.

Bátonyterenye város Dorogpuszta településrésze amely Nógrád megyében található, területileg besorolva a Bátonyterenyei járás és a Bátonyterenyei kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3070, vezetékes telefon körzetszáma 32, KSH statisztikai azonosítója 33534.

Bátonyterenye város Erdészház településrésze amely Nógrád megyében található, területileg besorolva a Bátonyterenyei járás és a Bátonyterenyei kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3070, vezetékes telefon körzetszáma 32, KSH statisztikai azonosítója 33534.

Bátonyterenye város Felső-Katalin telep településrésze amely Nógrád megyében található, területileg besorolva a Bátonyterenyei járás és a Bátonyterenyei kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3070, vezetékes telefon körzetszáma 32, KSH statisztikai azonosítója 33534.

Bátonyterenye város Felsőbükkvölgy településrésze amely Nógrád megyében található, területileg besorolva a Bátonyterenyei járás és a Bátonyterenyei kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3078, vezetékes telefon körzetszáma 32, KSH statisztikai azonosítója 33534.

Bátonyterenye város Felsőlengyend településrésze amely Nógrád megyében található, területileg besorolva a Bátonyterenyei járás és a Bátonyterenyei kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3070, vezetékes telefon körzetszáma 32, KSH statisztikai azonosítója 33534.
<<<     (1)            

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!