33525, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

33525, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Mátraterenye község amely Nógrád megyében található, területileg besorolva a Bátonyterenyei járás és kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószámai 3145, 3146, vezetékes telefon körzetszáma 32, KSH statisztikai azonosítója 33525.

Mátraterenye község Csibaj-bányatelep településrésze amely Nógrád megyében található, területileg besorolva a Bátonyterenyei járás és kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3145, vezetékes telefon körzetszáma 32, KSH statisztikai azonosítója 33525.

Mátraterenye község Homokterenye településrésze amely Nógrád megyében található, területileg besorolva a Bátonyterenyei járás és kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3145, vezetékes telefon körzetszáma 32, KSH statisztikai azonosítója 33525.

Mátraterenye község Nádújfalu településrésze amely Nógrád megyében található, területileg besorolva a Bátonyterenyei járás és kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3146, vezetékes telefon körzetszáma 32, KSH statisztikai azonosítója 33525.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!