33419, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

33419, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Perkupa község amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg besorolva az Edelényi járás és az Edelényi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3756, vezetékes telefon körzetszáma 48, KSH statisztikai azonosítója 33419.

Perkupa község Dobódél településrésze amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg besorolva az Edelényi járás és az Edelényi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3756, vezetékes telefon körzetszáma 48, KSH statisztikai azonosítója 33419.

Perkupa község Jósvafő-Aggtelek vasútállomás településrésze amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg besorolva az Edelényi járás és az Edelényi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3756, vezetékes telefon körzetszáma 48, KSH statisztikai azonosítója 33419.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!