32975, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

32975, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Kőröstetétlen község amely Pest megyében található, területileg besorolva a Ceglédi járás és a Ceglédi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2745, vezetékes telefon körzetszáma 53, KSH statisztikai azonosítója 32975.

Kőröstetétlen község Csárdásdűlő településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Ceglédi járás és a Ceglédi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2745, vezetékes telefon körzetszáma 53, KSH statisztikai azonosítója 32975.

Kőröstetétlen község Farkasdűlő településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Ceglédi járás és a Ceglédi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2745, vezetékes telefon körzetszáma 53, KSH statisztikai azonosítója 32975.

Kőröstetétlen község Halászdűlő településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Ceglédi járás és a Ceglédi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2745, vezetékes telefon körzetszáma 53, KSH statisztikai azonosítója 32975.

Kőröstetétlen község Homokdűlő településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Ceglédi járás és a Ceglédi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2745, vezetékes telefon körzetszáma 53, KSH statisztikai azonosítója 32975.

Kőröstetétlen község Kalocsadűlő településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Ceglédi járás és a Ceglédi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2745, vezetékes telefon körzetszáma 53, KSH statisztikai azonosítója 32975.

Kőröstetétlen község Kecskésdűlő településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Ceglédi járás és a Ceglédi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2745, vezetékes telefon körzetszáma 53, KSH statisztikai azonosítója 32975.

Kőröstetétlen község Kispengyomdűlő településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Ceglédi járás és a Ceglédi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2745, vezetékes telefon körzetszáma 53, KSH statisztikai azonosítója 32975.

Kőröstetétlen község Nagypengyomdűlő településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Ceglédi járás és a Ceglédi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2745, vezetékes telefon körzetszáma 53, KSH statisztikai azonosítója 32975.

Kőröstetétlen község Székesdűlő településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Ceglédi járás és a Ceglédi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2745, vezetékes telefon körzetszáma 53, KSH statisztikai azonosítója 32975.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!